Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pirkanmaan Ruokafoorumi

Ruokasektori on murroksessa ja Pirkanmaalle on perustettu maakunnallinen Ruokafoorumi. Tervetuloa vaikuttamaan, oppimaan ja verkostoitumaan perjantaina 11.6.2021 klo 8.30-12.00! Tilaisuudessa kootaan laajasti Pirkanmaan alueen ruoka-alan toimijoita yhteen kuulemaan ajankohtaisia alustuksia, (...)

Eco-Impact -ilta: Luonnon monimuotoisuus ja vieraslajit

Vieraslajit ovat kasvava ympäristöongelma, mutta miksi? Keskustelua alustavat Marjaana Tammela Villivyöhykkeestä sekä Katja Tanski Ekokumppaneilta. Marjaana käsittelee "Ihminen osana luontoa" -näkökulmasta luonnon monimuotoisuutta ja koko olemassaolomme riippuvuutta terveestä, monimuotoisesta (...)

Urban Dinner: Kokataan hävikistä - Waste to taste

Tampereen ensimmäinen Urban Dinner järjestetään Nekalassa 9.6. - ilmoittaudu nyt! Miten hävikkiraaka-aineista saa kokattua hyvää ruokaa? 😋 Meitä on opastamassa Olli Rinta-Mantila, joka on ollut keskeisesti luomassa syksyllä uutena alkavaa Hävikkiruoan valmistus ja tarjoilu -tutkinnonosaa. (...)

Eco Impact -ilta – Kestävä ruokakulttuuri nyky-yhteiskunnassa

Mitä kestävä ruokakulttuuri voisi olla tämän päivän yhteiskunnassa? Keskustelua alustaa kokki/puutarhuri ja projektiasiantuntija Oskari Pikkarainen Ahlmanilta, joka kertoo työstään ruoan ja sen tuotannon parissa sekä tuo näkökulmia maatalouden historiasta tähän päivään. Olemmeko oppineet läksymme? (...)

Pormestaritentti Tampere

Tiistaina 25.5. on Tampereen pormestariehdokkaiden tentti ilmasto- ja monimuotoisuuskysymyksistä. Panelisteina Tampereen pormestariehdokkaat: Lauri Lyly (SDP), Kalervo Kummola (Kokoomus), Jaakko Stenhäll (Vihreät) ja Minna Minkkinen (Vasemmistoliitto). Tapahtuman juontaa esseisti, opettaja ja (...)

Viljava maa -kasvimaan kevätkunnostus ja lannoitus

Hiedanrannan Syötävässä puistossa järjestetään toukokuusta lokakuulle avoimia ja maksuttomia puutarhatapahtumia, joissa viljellään yhteisöllisesti puiston kasvimaata. Tilaisuuksissa kylvetään ja istutetaan hyötykasveja, hoidetaan kasvimaata ja syksyllä korjataan satoa. Jotta viljelykasvit ehtivät kasvaa (...)

Näytä kaikki artikkelit