Aiheeseen liittyvät artikkelit

Livonsaaren leipomo

Livonsaaren leipomo on Turun saaristosta lähtöisin oleva vuonna 2008 perustettu luomuleipomo. Kaikki tuotteemme ovat käsintehtyjä ja luomua. Aloitamme nyt ensi kertaa Tampereen seudulle tuoreleipiemme toimitukset. Jälleenmyyjänä toimii kauppahallin vihannespuoti Vallius, josta voi jatkossa myös tilata (...)

Vieraana Henri Murto, maanviljelijä ja yrittäjä

Podcastin aiheena on lähiympäristön ymmärtäminen - maaperän ja ruokajärjestelmän ongelmakohdat. Yksi Tampereen Yliopiston Y-kampuksen kestävyysosaamisen projekteista on kestävän kehityksen järjestö (Sustainability and Impact Club of Tampere Universities). Näissä tapahtumissa vastuulliset yrittäjät (...)

Pirkanmaan Ruokafoorumi

Ruokasektori on murroksessa ja Pirkanmaalle on perustettu maakunnallinen Ruokafoorumi. Tervetuloa vaikuttamaan, oppimaan ja verkostoitumaan perjantaina 11.6.2021 klo 8.30-12.00! Tilaisuudessa kootaan laajasti Pirkanmaan alueen ruoka-alan toimijoita yhteen kuulemaan ajankohtaisia alustuksia, (...)

Työkokeiluni hävikkiruokakeittiöllä

Vilhelmiina Piipponen, 29, suoritti KIERTO-hankkeen asiakkaana kolmen kuukauden työkokeilun Tampereen evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän hävikkiruokakeittiöllä Nekalassa. Hän havahtui siihen, kuinka paljon hävikkiruokaa syntyy ja oppi muokkaamaan ohjeita tarjolla olevien hävikkiraaka-aineiden (...)

Näytä kaikki artikkelit