Podcastin aiheena on lähiympäristön ymmärtäminen - maaperän ja ruokajärjestelmän ongelmakohdat.
Yksi Tampereen Yliopiston Y-kampuksen kestävyysosaamisen projekteista on kestävän kehityksen järjestö (Sustainability and Impact Club of Tampere Universities). Näissä tapahtumissa vastuulliset yrittäjät keskustelevat kestävästä kehityksestä ja sen tulevaisuudesta.
Tällä kertaa vieraana on Henri Murto, joka on Rekolan organic and biodynamic farm. biodynaamisen tilan ammattipuutarhuri, viljelijä ja yrittäjä.
Hänelle maanviljely on lähellä sydäntä ja hän kertoo podcastissa myös onnistuneesta yrittäjyydestään. Keskustelemme yhdessä maaperän ja ruokajärjestelmän haasteista ja organisesti tuotetusta lähiruoasta Tampereen alueella. Rekolan tila tarjoaa kumppanuusmaataloutta ja kannattavaa puutarhatuotantoa (CSA – read here)).
Voit tukea heidän toimintaansa liittymällä tilan CSA jäseneksi. .
Dora Tkalec on permakulttuurin asiantuntija ja toimii tämän keskustelun fasilitaattorina. Täältä pääset kuuntelemaan podcastia.
Tarkista myös : Sisu Talks: Henri Murto, regenerative farming