Related Articles

Join us for the Sustainable and Impact Club events

I’m very happy to welcome you at the Sustainability and Impact Club!! The Club is supported by Tampere Universities, Y-Kampus and the Continuous Learning department. All meetings are free and open to non-students. Mondays and Tuesdays meetings have the same content but are offered in 2 (...)

Order organic food in bulk

Hi luomu food supporters! You can order your organic food in bulk with our partner Tietäväinen. Orders can be placed on www.tietavainen.fi web store starting from today until Sunday, the 12th of January. The pick-up time is Tuesday, the 14th of January from 16.00 to 17.00 pm at the (...)

The Vegan Challenge Tour arrives in Tampere!

Are you a meat-fish-cheese-eggs eater and you understand that it’s enough and you could eat more veggies? Are you already slowing down with animals food but willing to find more inspiration because soya taste always like cupboard to you? Are you curious to see what’s really possible on a plant (...)

Sustainability and Impact Club Creation with Tampere Universities

A great journey is starting!! With the active participation of students, I’m in charge of creating a Sustainability and Impact Club. Our meetings are happening at Y-Kampus facilities in TAMK campus and Keskusta campus. The Sustainability and Impact Club’s intention is: to involve students in (...)

Eettisiä vaatemerkkejä

Vuonna 2006 Maija Arela perusti Arela-nimisen vaatemerkin, jota hän nykyään johtaa kahden tyttärensä kanssa. He käyttävät vain parhaita luonnonmateriaaleja ja ovat ylpeitä vaatteidensa kestävyydestä. Kokoelmat tuotetaan luotettavien ammatilaisten taitavissa käsissä Nepalissa, Latviassa, Kiinassa ja (...)

Tampere, kaupunki matkalla kohti ympäristöstävällisyyttä

On totta, että elinolosuhteet Tampereella ovat upeat. Meillä on puhdasta ilmaa, raikasta vettä, ja metsät ovat lähellä. Siitä huolimatta on tehtävä vielä paljon, jotta Tampere olisi kestävän kehityksen kaupunki, jossa hyödynnetään resurssien jakamista, kiertotaloutta, kaupunkipuutarhoja, lähiruokapiirejä (...)

Show all articles